√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Almelo

  • Home
  • /
  • Standbouw Almelo

Compleet gebouwde stands; van ontwerp tot realisatie

Bent u in Almelo op zoek naar een standbouwer? Wilt u een stand die uniek is? Maak dan gebruik van het aanbod van Xhbt in Almelo. Wij bouwen volgens het beproefde “Expo Fulfilment” concept. Dit geeft u de zekerheid dat er sprake is van maatwerk voor uw beursstand. Wilt u een beursstand huren in Almelo? Dan zit u met een stand van Xhbt helemaal goed. Wij werken overigens niet alleen voor opdrachtgevers in Almelo. We werken voor opdrachtgevers over de hele wereld. Wilt u ook een beursstand die uniek voor u ontworpen is? Wilt u de realisatie van het ontwerp in handen geven van de professionals van Xhbt? Laat het ons dan weten. Wij zorgen voor een duidelijke offerte. U weet dan direct waar u aan toe bent. U kunt ook alvast een richtprijs vernemen op onze website.

Standbouw vanuit samenwerking in Almelo

Door krachten te bundelen komen we tot de mooiste resultaten. Dat hebben we bij Xhbt ook gedaan. Oprichters Hens Gerritsen en Emiel Scholten kenden elkaar al sinds 1984 en bleven de wens houden om samen iets te beginnen. Hens bouwde over de hele wereld stands en ontwikkelde zich als een ware specialist in standbouw. Een beursstand huren en door Hens laten inrichten ligt volkomen in de lijn van de kennis en ervaring. Emiel deed na de universiteit ervaring op in veel verschillende projecten. Door deze krachten en expertise samen te brengen ontstond het unieke concept waar Xhbt vandaag de dag voor staat. Vanuit Almelo wordt op talloze plaatsen voorzien de de standbouw. Tevreden opdrachtgevers die zich bij voorbaat al kunnen verheugen op zo’n fraaie en unieke stand.

Waar leveren wij het “Expo fulfilment” concept?

Wij komen over de gehele wereld om standbouw uit te voeren. Gaat u een beursstand huren? Dan hebben wij op deze plaatsen in ieder geval al ruime ervaring opgedaan:

  • Utrecht
  • Keulen
  • Düsseldorf
  • Milaan
  • Parijs

Granuflex Spoga Gafa Keulen

Contact opnemen met standbouwer Xhbt in Almelo

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt in Almelo via telefoonnummer 0031(0)546455485. U kunt ook uw vraag over een stand of over uw toekomstige beursstand stellen via het contactformulier op de website. Stuurt u liever een e-mail over standbouw? Wilt u uw vraag over een beursstand huren stellen? Gebruik hiervoor dan ons e-mailadres info@xhbt.nl. Wij zijn uw complete standbouwer voor een beursstand. Bijvoorbeeld in Almelo.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap