√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Amsterdam

  • Home
  • /
  • Standbouw Amsterdam

In de hoofdstad kiest u toch zeker voor een perfecte uitstraling?

Gaat u binnenkort een beursstand huren in Amsterdam? Of heeft u die beursstand wellicht al gehuurd en zoekt u nu een standbouwer in Amsterdam? In ieder geval kan Xhbt BV Standbouw u daarbij zeker verder helpen. Wij werken voor opdrachtgevers over de gehele wereld. Als Nederlands bedrijf komen we dus zeker voor het ontwerp en de realisatie van een stand in Amsterdam. U kunt bij Xhbt rekenen op de beste kwaliteit en service. Wij werken in Amsterdam en op andere plaatsen vanuit het beproefde Expo Fulfilment concept. Kenmerkend hierbij is, dat het compleet in ontwerp is. De aanbieding en uitvoering kan waar dan ook ter wereld worden uitgevoerd. Gaat u binnenkort dus die beursstand huren? Reken dan op de complete ondersteuning van Xhbt voor uw stand. Standbouw die van ontwerp tot realisatie compleet geregeld is.

De achtergrond van Xhbt

Xhbt werkt met een team van vijf mensen aan de mooiste stand en creatiefste ontwerpen. Ieder ontwerp voor een stand is uniek en sluit naadloos aan bij de gewenste uitstraling. Reken op vele jaren aan ervaring en de creativiteit om de mooiste ontwerpen voor uw beursstand te realiseren.

5 Vragen die u kunt stellen als u een beursstand gaat huren

Bent u van plan om binnenkort in Amsterdam of elders een beursstand te huren? Dan kunt u zichzelf als voorbereiding de volgende vragen stellen:

  • Welk budget trek ik uit voor de stand?
  • Wie gaat de standbouw doen?
  • Wie gaat de stand bemensen?
  • Doe ik alles zelf of besteed ik de standbouw uit?
  • Wat moet de uitstraling van mijn beursstand worden?

Met de antwoorden op deze vragen komt u alvast een stuk in de goede richting als u een beursstand gaat huren. Bijvoorbeeld in Amsterdam kan Xhbt u professioneel verder helpen. Door te kiezen voor ons complete concept neemt u op voorhand een groot aantal zorgen weg. Die zou u mogelijk anders wel gehad hebben. Bijvoorbeeld over de inrichting en stijl van de beursstand die u gaat huren.

Ook uw stand laten bouwen in Amsterdam door Xhbt

Gaat u binnenkort in Amsterdam een beursstand huren? Wilt u dat uw stand de beste is en precies past bij uw onderneming? Neem contact op met Xhbt en bel ons. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0031(0)546455485. Voor contact via de online kanalen kunt u het e-mailadres info@xhbt.nl gebruiken of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over uw stand in Amsterdam.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap