√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Barcelona

  • Home
  • /
  • Standbouw Barcelona

Wereldwijde ervaring met stands voor beurzen

Zoekt u een standbouwer die u verder helpt in Barcelona? Wereldwijde standbouwer Xhbt is een Nederlands bedrijf dat overal ter wereld uw stand kan realiseren. Wordt het een stand in Barcelona? Dan is dat op een van de plaatsen in de wereld waar Xhbt als standbouwer actief is. We kunnen ook overal werken, omdat we werken vanuit het beproefde Expo Fulfilment programma. Dit programma voorziet in een compleet pakket op het gebied van standbouw. Xhbt realiseer uw stand vanaf de allereerste fase. We bespreken uw plannen, ideeën en mogelijkheden. Dit leidt tot een ontwerp. Dit ontwerp voorziet in die ene unieke stand die u en uw bedrijf optimaal op de beurs kaart zet. Aansluitend realiseren we volgens het ontwerp de beursstand. Bekijk de voorbeelden van de eerdere beurzen waar we een stand hebben gebouwd. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen over uw stand in Barcelona of elders. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Meer over de achtergrond van standbouwer Xhbt BV Standbouw

Al in 1984 besloten oprichters van Xhbt, Emiel Scholten en Hens Gerritsen, om ooit samen iets te ondernemen. Vanuit de brede kennis en ervaring van Emiel en de ruime ervaring die Hens opdeed als standbouwer over de hele wereld, werd dat Xhbt Standbouw BV. Deze ervaring werd onder meer opgedaan in Barcelona, maar ook gewoon in Nederland. Ervaring ligt ook aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Beurzen in de VS en Canada werden opgesierd met een uniek ontwerp volgens het concept van Expo Fulfilment.

Kenmerken van een beurs in Barcelona

Om u een voorbeeld te geven van een van de grote beurzen die in Barcelona wordt gehouden hierbij een kort overzicht van het Mobile World Congress in Barcelona:

  • Keynote speakers van toonaangevende bedrijven
  • Conferentie over industrial internet
  • Trends gedrag en ontwikkelingen bij consumenten
  • Verizon en Adobe partner programma’s
  • Zelfrijdende auto’s

Heeft u wellicht direct belangstelling voor deelname aan juist dit congres? Laat het ons dan weten, zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Meer informatie over uw stand in Barcelona nodig?

Wilt u informatie over de mogelijkheden om een stand te laten ontwerpen en realiseren? Bel dan voor meer informatie over de mogelijkheden met standbouwer Xhbt. Ons telefoonnummer is 0031(0)546455485. Als e-mailadres kunt u info@xhbt.nl gebruiken. Standbouw door standbouwer Xhbt? Een uniek en maatwerk stand, bijvoorbeeld in Barcelona.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap