√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Berlijn

  • Home
  • /
  • Standbouw Berlijn

Over Xhbt

Gaat u binnenkort een beursstand huren in Berlijn? Dan wilt u vast dat deze helemaal aansluit bij uw wensen en specificaties voor de stand. Dan kan Xhbt u hier uitstekend verder bij helpen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. We werken over de gehele wereld en zeker ook in Berlijn. Oprichters Hens Gerritsen en Emiel Scholten beschikken over een breed pallet aan ervaring. Hens heeft vele jaren als standbouwer alle uithoeken van de wereld gezien. De bundeling van krachten dateert al van een afspraak uit 1984. Hens en Emiel besloten destijds al om ook iets samen te gaan doen. Dat werd dus standbouwer Xhbt. De standbouw zelf wordt uitgevoerd middels de beproefde Expo Fulfilment methode.

Over de beurs in Berlijn

De beurs van Berlijn werd opgericht in 1822. In 1979 was het zelfs een tijdlang de grootste beurs van Europa. Een pronkstuk van de toenmalige DDR-regering. Na de omwenteling en hereniging konden alleen nog maar meer samenwerkingen worden opgezet. Een beurs, zoals de Fruit Logistiek werd al in 1993 voor het eerst gehouden. De meest markante recente mijlpaal werd in 2014 bereikt. Toen werd de CitCubeBerlin geopend. Xhbt weet de weg in Messe Berlin en helpt u graag verder als u er een beursstand gaat huren.

Standbouw tijdens komende beurzen in Berlijn

In de komende periode zijn er opnieuw een aantal belangrijke beurzen om aan deel te nemen of om te bezoeken in de Berliner Messe. In 2016 en 2017 vindt u onder meer de volgende beurzen en evenementen in “Bundeshauptstadt Berlin”:

  • COSMETICA BERLIN
  • BAZAAR BERLIN
  • HIPPOLOGICA BERLIN
  • INTERNATIONALE GROENE WEEK BERLIN 2017
  • FRUIT LOGISTICA 2017

Veel van deze beurzen vragen om juist die ene fantastische beursstand die we u bij standbouwer Xhbt kunnen leveren. Ons Expo Fulfilment programma zorgt daarbij dat uw standbouw van ontwerp tot realisatie optimaal is geregeld.

Meer informatie over uw stand in Berlijn of elders nodig?

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden om een beursstand te huren in Berlijn? Dan geven we u bij Xhbt graag meer informatie. Overigens maakt het voor ons niet uit of u de standbouw in Berlijn wilt laten verzorgen door standbouwer Xhbt of ergens anders. Wij werken namelijk over de gehele wereld. Veelal in Europa, maar ook de de VS en Canada kunt u een stand die ontworpen en gerealiseerd is door Xhbt aantreffen. Wilt u ook zo’n Expo Fulfilment stand? Laat het ons dan weten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0031(0)546455485. Ons E-mailadres: info@xhbt.nl. Graag tot binnenkort voor uw standbouw in Berlijn.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap