√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Beursstand huren

  • Home
  • /
  • Beursstand huren

Een optimale ondersteuning voor een optimaal succesvolle beurs

Gaat u een beursstand huren? Dan kunt u daar waarschijnlijk wel een goede standbouwer bij gebruiken. Een standbouwer die u helpt met het huren en inrichten van de beursstand. Bij Xhbt zijn we specialisten als het gaat om het inrichten van een beursstand. U kunt het huren van de stand bij ons neerleggen. Wij bieden u daarvoor verschillende opties. Een grote stand of een wat kleinere? Dat maakt voor ons niet uit. Wij werken namelijk met maatwerk. Van concept ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Het huren van een beursstand via Xhbt zorgt voor rust en een goede voorbereiding van uw kant. U weet immers vooraf zeker dat de door u gehuurde stand volledig aan uw verwachtingen zal voldoen. U heeft er zelf geen omkijken naar. Dat is nou een van de voordelen waar u bij Xhbt gebruik van maakt.

Een stukje historie over Xhbt

Bij Xhbt bestaan we eigenlijk helemaal nog niet zo lang. Onze ervaring met standbouw en dan met name die van Hens Gerritsen gaat echter wel tientallen jaren terug. Al in 1984 besloten oprichters Emiel Scholten en Hens Gerritsen om op een goede dag samen iets te ondernemen. Dat mondde uit in de oprichting van Xhbt. Met een klein team van inmiddels 5 mensen voorzien we onze opdrachtgevers van de mooiste stand. Uniek ontworpen en gebouwd vanuit ervaring. Ontworpen en gerealiseerd vanuit het beproefde Expo Fulfilment concept.

Het huren van een beursstand bij Xhbt

Indien u besluit om via Xhbt een een beursstand te huren, dan kunt u rekenen op de volgende services:

  • Volledige ondersteuning middels het Expo fulfilment concept
  • Veel ervaring op wereldwijde beurzen
  • Geen omkijken naar de voorbereidingen op uw stand voor de beurs
  • Een stand van topkwaliteit die u en uw bedrijf in de spotlights zet
  • Duidelijkheid over uitvoering en prijzen altijd vooraf

Blijft u met uw stand gewoon in Nederland? Bijvoorbeeld tijdens een beurs in Utrecht? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht.

Informatie en contactgegevens om een beursstand te huren via Xhbt

Bent u overtuigd dat standbouwer Xhbt voor u de juiste partner is bij het huren van een beursstand? Dan kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u dan direct verder. Wilt u eerst wat meer informatie opvragen of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Laat het ons dan ook weten. Bel met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. Ons e-mailadres is overigens info@xhbt.nl. Uw e-mail zullen wij zo spoedig mogelijk behandelen. Graag tot snel om via Xhbt een beursstand te huren.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap