√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Beursstand

Uitstekend idee uit 1984 nu realiteit

Een beursstand waar dan ook ter wereld in laten richten? Dan zit u precies in de kennis en ervaring van standbouwer Xhbt. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Almelo. Met een team van vijf mensen zorgen we dat iedere beursstand voor onze opdrachtgevers tot in de finesses wordt gerealiseerd. Dat kan op iedere plek op de wereld zijn. Van de Jaarbeurs in Utrecht tot het Metro Toronto Convention Centre. Maar ook van de Frankfurt Messe tot de autosalon in Tokio. Kortom, u kunt waar dan ook ter wereld een beroep doen op onze kennis en expertise. Het idee voor Xhbt standbouw ontstond al in 1984. Schoolkameraden Emiel Scholten en Hens Gerritsen besloten destijds al dat ze iets samen zouden gaan doen. Ooit. Dat “ooit” is thans werkelijkheid. Hens deed jarenlang ervaring op over de gehele wereld. Een beursstand van zijn hand droeg steeds vaker de eigen signatuur van de standbouwer. Emiel volgende verschillende studies en ontwikkelde zich op een breder vlak. Door deze expertise te bundelen in Xhbt is een uitstekende mix ontstaan die heeft geleid tot het Expo Fulfilment concept.

Een beursstand volgens het Expo Fulfilment concept

Het Expo Fulfilment concept ontzorgt u volledig. U neemt gewoon contact op met Xhbt. Wij luisteren nauwgezet naar uw wensen en specificaties. Weet u al precies wat u wilt? Dan werken we dit uit tot een concept ontwerp. Heeft het uw goedkeuring? Dan zorgen we dat de realisatie van het ontwerp tot leven komt. We realiseren namelijk precies de stand. Deze zal volledig aan uw verwachtingen tegemoetkomen. Heeft u wellicht nog niet volledig in beeld hoe uw beursstands moeten worden? Laten we daar dan eens samen goed voor gaan zitten. Met onze ervaring krijgen de ideeën die u heeft gestalte. We werken graag met u samen om er een volgende schoonheid in beursland aan toe te kunnen voegen.

Waar kunt u zoal een beursstand betrekken met hulp van Xhbt?

We noemen u graag een aantal steden waar we met regelmaat een beursstand voor onze opdrachtgevers mogen realiseren:

  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Parijs
  • Hannover
  • Keulen

Ook in andere steden in Duitsland realiseren we een optimale beursstand voor u. Denk hierbij aan plaatsen zoals Hannover, Keulen en Berlijn. Ook voor beurzen in de VS en Canada doet u nooit tevergeefs een beroep op ons.

Informatie aanvragen over de mogelijkheden voor een beursstand

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. E-mailadres info@xhbt.nl. Graag tot binnenkort voor uw ideale beursstand.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap