√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Den Bosch

  • Home
  • /
  • Standbouw Den Bosch

Op zoek naar een standbouwer in Den Bosch?

Gaat u een beursstand huren in Den Bosch? Wilt u professionele ondersteuning van een standbouwer? Kies dan voor de complete aanpak van Xhbt. Wij werken vanuit een uniek concept. Dit Expo Fulfilment concept is compleet en professioneel. Zo komen we hiervoor in de Brabanthallen in Den Bosch. Een uitstekende locatie die vaak wordt gebruikt voor de organisatie van beurzen en thema-evenementen. Wij zijn er kind aan huis en zorgen iedere keer opnieuw voor unieke resultaten. Dat doen we door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. We vertalen deze naar de praktijk en dit leidt tot een unieke en maatwerk realisatie. In Den Bosch en op tal van andere plaatsen van Nederland en in de wereld verzorgen we een stand die precies bij uw wensen aansluit.

Ieder soort stand is mogelijk

Bij Xhbt kunt u rekenen op vele jaren aan ervaring in standbouw. Oprichters Hens Gerritsen en Emiel Scholten zijn met de creatieve uitvoering van uw stand al sinds 1984 aan de slag. De uiteindelijke samenwerking binnen Xhbt was toen nog slechts een kwestie van tijd. Emiel ontwikkelde zich na zijn studie tot allrounder. Hens werkte op vele plaatsen in de wereld. Een stand van zijn hand was ook voor de oprichting van Xhbt al een prachtig stukje vakwerk. Wilt u ook zo’n fraaie en unieke stand in Den Bosch? Laat het ons dan weten.

Beursstand huren in de Brabanthallen in Den Bosch?

Bij Xhbt hebben we veel ervaring met het realiseren van de wensen van opdrachtgevers die in Den Bosch een beursstand huren. Wilt u ons inschakelen als standbouwer voor een van de volgende beurzen?

  • De Beautybeurs
  • Stoffen Spektakel
  • Future Green City
  • Facility for Future
  • Houtpro +

Reken daarbij dan op onze kennis en ervaring met het bouwen van een stand tijdens deze evenementen in Den Bosch. Dat houdt de lijnen kort en een praktische aanpak mogelijk. Heeft u een andere beurs of gaat u een beursstand huren op een andere plaats? Reken ook dan op de professionele ondersteuning in standbouw van standbouwer Xhbt.

Contact opnemen over een beursstand huren in Den Bosch

Gaat u dus binnenkort of volgend jaar naar een beurs in de Brabanthallen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met standbouwer Xhbt. Wij zijn u graag van dienst. Onze informatie is gratis en onze prijzen voordelig. Standbouwer Xhbt is te bereiken op telefoonnummer 0031(0)546455485 en op het e-mailadres info@xhbt.nl. U kunt ook gemakkelijk gebruik maken van het contactformulier op onze website. Een stand huren in Den Bosch was nog nooit zo eenvoudig als met de hulp van Xhbt.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap