√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Düsseldorf

  • Home
  • /
  • Standbouw Düsseldorf

Een van de vijf beste beurzen in de Wereld

Wist u dat u met een stand op de beurs van Düsseldorf een beursstand heeft op een van de vijf beste beurzen ter wereld? De beurs, oftewel Messe, van Düsseldorf onderscheidt zich op verschillende vlakken. Het doel is om de verbindende factor te zijn tussen wetenschap en economie. Daarbij vormt men in Düsseldorf de verbindende schakel tussen competenties en passie voor het vak. Daarmee is men erin geslaagd om te worden benoemd als een van de vijf beste beurzen in de wereld. Daar sluiten we ons bij standbouwer Xhbt natuurlijk graag bij aan. We hebben de nodige ervaring met uw stand in Düsseldorf. Standbouw aldaar (of waar ook ter wereld) kunt u gerust aan de standbouw van Xhbt overlaten. Wilt u een beursstand huren op de Düsseldorfse Messe? Neem dan contact op met Xhbt voor de mogelijkheden. Wij bieden u het Expo Fulfilment concept. Hiermee bereiken we een stand voor u die uniek is. Maatwerk van ontwerp tot realisatie. Daarvoor gaat u naar de Nederlandse standbouwer Xhbt.

Duitse beurzen doen het ook goed bij Nederlandse bedrijven en bezoekers

Er zijn verschillende grote beurzen in Duitsland waar u een beursstand kunt huren. Standbouwer Xhbt verzorgt op al deze beurzen uw stand. Standbouw is voor ons iedere keer opnieuw een mooie uitdaging. De uitdaging om precies datgene te realiseren dat u zelf al voor ogen had. Of zelfs een nog mooiere stand. Daar laten we ons graag toe uitdagen. Wellicht heeft u dan binnenkort tijdens een beurs in Düsseldorf dan ook die ene perfecte beursstand. Goed voor uitstraling, branding en omzet. Voor nu en in de toekomst is standbouwer Xhbt dan uw specialist in maatwerk standbouw.

Voor welke beurzen kunt u zoal een beursstand huren in Düsseldorf

In het laatste deel van 2016 en de eerste helft van 2017 vinden op de Düsseldorfse Messe onder meer de volgende beurzen plaats:

  • BEAUTY DUSSELDORF
  • VALVE WORLD EXPO
  • MEDICA
  • COMPOSITES EUROPE
  • INTERBRIDE

Heeft u al een uitnodiging of aanmelding voor een van deze beurzen? Wilt u een stand bij een van de andere beurzen in Düsseldorf of elders? Neem dan contact op met standbouwer Xhbt om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Xhbt om een beursstand te huren in Düsseldorf

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. E-mailadres info@xhbt.nl. Wij zorgen als standbouwer voor de perfecte stand in Düsseldorf.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap