√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Gorinchem

  • Home
  • /
  • Standbouw Gorinchem

Complete beursstands van ontwerp tot realisatie

Gaat u binnenkort of volgend jaar een beursstand huren in Gorinchem? Maak dan gebruik van het aanbod van Xhbt voor uw stand in Gorinchem. Xhbt is een allround standbouwer. Wij zorgen ervoor dat uw stand van ontwerp tot realisatie op maat is voor uw wensen. Wilt u de mogelijkheden in Gorinchem met Xhbt bespreken? Reken dan op onze expertise met de beurzen aldaar. Dat maakt een beursstand huren in Gorinchem natuurlijk nog eenvoudiger. Wij hebben korte lijnen naar de organisaties. We kunnen daardoor praktisch, snel en efficiënt werken. U heeft uiteindelijk zelf geen omkijken naar de realisatie van uw beursstand. Voor het inventariseren van uw wensen nemen we ruim de tijd. Zullen we binnenkort eens een begin maken met het bespreken van uw wensen in standbouw?

Veel kennis en ervaring met standbouw bij Xhbt

Bij Xhbt werken we met een team van vijf mensen. Reken bij ons op standbouw van de bovenste plank in kwaliteit. We kunnen bogen op vele jaren als standbouwer. Daarvoor zijn we op tal van beurzen over de gehele wereld aan het werk. Niet alleen in Europa, maar ook in de VS en in Canada hebben we ons vakwerk mogen leveren. Het resultaat? Tevreden klanten met een optimale stand met de gewenste uitstraling en uniek karakter.

Welke beurzen zijn geschikt voor ondersteuning in Gorinchem?

Xhbt kan elke gewenste stand voor u in orde maatwerk. Dit maatwerk kunnen wij in Gorinchem bijvoorbeeld leveren tijdens de volgende beurzen:

  • Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (SGA
  • InfraPro
  • Vakbeurs voor de recyclingbranche
  • Metavak. De vakbeurs voor de metaalbranche
  • Welcome. Vakbeurs voor horeca en recreatie

Staat uw beurs in Gorinchem er niet bij? Dat maakt voor Xhbt geen enkel verschil. We kunnen namelijk iedere beursstand voor iedere beurs voor u in orde maken. Een beursstand huren was via Xhbt nog nooit zo eenvoudig en compleet!

Beursstand huren in Gorinchem? Neem contact met ons op

Xhbt werkt overal ter wereld. Met het beproefde Expo Fulfilment programma garanderen we u een stand waar u met trots naar kijkt. Het presenteren van uw bedrijf of thema is met een beursstand van Xhbt volkomen professioneel geregeld. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen op telefoonnummer 0031(0)546455485. Neem ook contact op met standbouwer Xhbt met een e-mail. E-mailadres info@xhbt.nl of via het contactformulier op de website. Voor een beursstand huren in Gorinchem gaat u naar Xhbt.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap