√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Hannover

  • Home
  • /
  • Standbouw Hannover

Wereldwijde aandacht voor de industriële beurzen

De beurs in Hannover. De Hannover Messe is wereldwijd befaamd om de industriële en andere beurzen die er gehouden worden. Heeft u een stand in Hannover in het vooruitzicht? Wilt u in deze Messe met een stand deelnemen? Dan is het een aanrader om hierover contact op te nemen met Xhbt. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat ook uitstekende contacten bij de Messe in Hannover heeft. Dat maakt de weg eenvoudiger om te bespreken aan welke voorwaarden uw stand moet voldoen. Daarnaast zijn uw wensen en mogelijkheden soepeler inpasbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Xhbt in Hannover kunnen bieden? Wilt u informatie over de standbouw die wij toepassen? Een prijsopgave voor een beursstand huren in Hannover opvragen? Dan vindt u daarvoor onze contactgegevens onderstaand.

Aanpak en achtergrond van standbouwer Xhbt

Al in 1984 werden de handen van Xhbt oprichters Hens Gerritsen en Emiel Scholten geschud. Het idee was om ooit samen iets te gaan doen. Emiel studeerde en deed in veel bedrijfstakken ervaring op. Hens reisde intussen de hele wereld af. Een stand van zijn hand kreeg steeds vaker een eigen signatuur. De aansluiting tussen stijl, uitvoering en de wensen van de klanten is leidend. Dat hebben we bij de oprichting van Xhbt vertaald in het Expo Fulfilment concept. Zullen we binnenkort eens van gedachten wisselen over de manier waarop we uw beursstand optimaal inrichten? Een beursstand huren met een stand die door standbouwer Xhbt is verzorgd zal veel indruk op uw gasten en bezoekers maken.

In welke steden hebben wij ruime ervaring als standbouwer

Standbouw is ons vak en dit voeren wij in vele steden en tijdens vele beurzen uit. Ons Expo Fulfilment concept is onder meer al toegepast op de volgende locaties:

  • Utrecht
  • Keulen
  • Düsseldorf
  • Hannover
  • Amsterdam

In deze Europese steden is tijdens beurzen regelmatig ons werk te aanschouwen. Datzelfde geldt voor steden aan de andere kant van de oceaan. We werken namelijk ook aan de beursstand in de VS en Canada. Mogen we ook daar uw beursstand huren? Uw standbouw verzorgen en een stand maken die voor indruk zal zorgen?

Contact met standbouwer Xhbt over uw stand in Hannover

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. E-mailadres info@xhbt.nl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Wij voeren de standbouw voor u uit op elke plaats in Nederland en in het buitenland. Bijvoorbeeld in Hannover.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap