√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Keulen

  • Home
  • /
  • Standbouw Keulen

Standbouwer in Keulen nodig?

Bent u van plan om een beursstand te huren in Keulen? Dan wilt u vast dat in Köln de stand helemaal perfect is. Kies hierbij voor het Expo Fulfilment programma van standbouwer Xhbt. Wij hebben veel ervaring met standbouw over de hele wereld. In Europa is Keulen en dan met name de Koelnmesse dan natuurlijk een “place to be”. Standbouw hoort zeker in Keulen van het hoogste niveau te zijn. Wilt u dat uw stand in Keulen voldoet aan uw wensen? Wilt u met uw stand het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie afgeven? Dan denken we bij Xhbt graag met u mee. We helpen u met een compleet aanbod voor uw stand. Dat doen we met ontwerp, uitwerking en realisatie. Dat is namelijk precies datgene dat we met ons Expo fulfilment programma doen.

Waarom zijn er ook veel Nederlanders in Keulen voor een beurs?

De Koelnmesse is groot en biedt ruimte aan zeer grote evenementen en beurzen. Daarbij ligt Keulen op korte reisafstand van Nederland. Vele beurzen van hoogstaande kwaliteit vinden hun plaats in Köln. Daar zijn beurzen bij die bewust voor de Koelnmesse kiezen om juist ook mensen en bedrijven in Nederland te kunnen bereiken. Vanaf de grens bij Venlo bent u er immers binnen een half uurtje. Bent u er standhouder? Dan maakt u met de ondersteuning van Xhbt voor uw stand hier een uitmuntende indruk. Neem maar eens contact op met standbouwer Xhbt voor uw wensen op het gebied van standbouw.

Welke beurzen ondersteunt standbouwer Xhbt in Keulen?

De Koelnmesse is een omgeving waar we bij Xhbt met zeer grote regelmaat te vinden zijn. U kunt dus eigenlijk voor ieder soort beurs in Keulen (Messe) een beroep doen op onze vakkennis, ervaringen aanpak. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning tijdens deze beurzen in Köln:

  • Orgatec. Binneninrichting en objectontwerp
  • Yummex Middle East. Internationale tentoonstelling op het gebied van voeding
  • Living Kitchen. Binneninrichting en objectontwerp
  • ISM. Internationale vakbeurs voor zoetwaren
  • IDS. Internationale vakbeurs voor tandheelkunde en tandtechniek

Standbouw laten doen in Keulen door Xhbt?

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring die Xhbt op de Koelnmesse heeft? Wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden met uw stand? Laat het ons dan weten. Wij geven u een gericht advies en vrijblijvende informatie over standbouw en onze aanpak. Standbouwer Xhbt is te bereiken op telefoonnummer 0031(0)546455485. Ons e-mailadres is info@xhbt.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Xhbt Standbouw BV? Wij zijn uw ideale partner voor standbouw op de Koelnmesse in Keulen.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap