√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Milaan

  • Home
  • /
  • Standbouw Milaan

De Salone del Mobile Milano

Wilt u een stand in Milaan? De beste beursstand die u ooit heeft gehad? Dan maakt u op een wereldwijd vermaarde beurs, zoals de Salone del Mobile Milano, een uitstekende indruk met fraaie en unieke standbouw. Bij Xhbt zijn we specialist in de allerbeste standbouw. We werken voor toonaangevende bedrijven tijdens toonaangevende beurzen. De beurs in Milaan is daar slechts een voorbeeld van. Wij werken namelijk ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, de VS en Canada. Eigenlijk maakt het niet uit waar in de wereld u een beursstand gaat huren. Met het Expo Fulfilment programma van Xhbt heeft u altijd het best mogelijk resultaat voor uw beursstand.

De Expo fulfilment methode voor standbouw

Met Expo Fulfilment bedoelen wij dat we u begeleiden met het ontwerp en de realisatie van uw beursstand. Ieder ontwerp is uniek. Dit past precies bij uw wensen, specificaties en budget. U heeft met onze aanpak vooraf een goed inzicht van de investeringskosten. Wij zorgen dat uw stand er perfect uit komt te zien. Het unieke en kwalitatief hoogwaardige karakter maakt dat u succesvol in de startblokken voor de beurs staat. Maakt u er in Milaan of elders dan een succes van? Aan uw stand zal het niet liggen. Die is namelijk precies volgens het maatwerk dat u zich wenst.

De Salone del Mobile Milano en meer beurzen in Milaan

Gaat u die beursstand huren in Milaan? Dan is de kans groot dat u zich in een van de volgende sectoren bevindt:

  • Design
  • Mode
  • Meubels
  • Woninginrichting
  • Kunst

Dit zijn namelijk de beurzen die de toon zetten voor alle andere beurzen waar u een beursstand kunt huren. Laten we daarbij niet vergeten dat ook op het gebied van eten en drinken Milaan toonaangevend is. Bij standbouwer Xhbt kunnen we op elk thema de door u gewenste standbouw verzorgen. Niet voor niets leveren we binnen elk thema het maatwerk dat bij u en uw bedrijf past. Het Expo Fulfilment programma voorziet u van complete standbouw. Van ontwerp tot realisatie is Xhbt daarbij uw partner.

Een beursstand huren in Milaan? Wees op tijd

Bel voor informatie over de mogelijkheden met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. Wij geven u graag een overzicht van de opties die u (nog) heeft. Vooral in Milaan is het zaak om tijdig de stand te bespreken. Aan de hand van uw informatie kunnen we aan de slag gaan met het ontwerp van uw beursstand. Wilt u liever een e-mail sturen over de standbouw door Xhbt? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@xhbt.nl. Wij zorgen voor de realisatie van uw stand in Milaan of elders.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap