√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Rotterdam

  • Home
  • /
  • Standbouw Rotterdam

Standbouwers in Rotterdam? Kies Xhbt!

Bent u in Rotterdam op zoek naar een bedrijf dat uw beursstand tiptop in orde kan maken? Of komt u uit Rotterdam en gaat u een beursstand huren? Dan heeft Xhbt een uitstekend aanbod voor u. Wij leveren u namelijk een professionele maatwerk stand. Xhbt is een unieke standbouwer. Wij werken in Rotterdam en op andere plaatsen met het beproefde “Expo Fulfilment” concept. Dat wil zeggen dat Xhbt een complete service levert. Van ontwerp van uw stand, naar aanbieding en tot volledige uitvoering. Wij ontzorgen u in Rotterdam als u een beursstand gaat huren. U kunt rekenen op de beste kwaliteit en gedegen vakkennis. Zullen we binnenkort met elkaar afspreken? Om over uw beursstand in Rotterdam van gedachten te wisselen?

Kennis en ervaring in Rotterdam met standbouw

Xhbt werkt met een team van vijf specialisten. Samen zorgen we ervoor dat uw stand piekfijn in orde komt. Zorgvuldig maatwerk en een scherp oog voor uw unieke kenmerken. Dat doen we vanuit een stevige achtergrond. Al in 1984 besloten oprichters Hens Gerritsen en Emiel Scholten om ooit samen iets op touw te zetten. Hens deed veel ervaring op als standbouwer. Emiel studeerde en bekwaamde zich aansluitend in verschillende functies. Xhbt is uiteindelijk opgericht. Het brengt de specifieke expertise op het gebied van standbouw en de meer allround vaardigheden samen. Daar profiteert u als opdrachtgever nu optimaal van. Van ontwerp tot realisatie is tot in de puntjes geregeld. Mogen we binnenkort ook uw beursstand verzorgen? Wij garanderen u de meest unieke en professionele stand die er te krijgen is.

Waarom kiezen voor standbouwer Xhbt?

We benoemen graag een vijftal punten die Xhbt tot een uitstekende keuze maakt voor het bouwen van uw stand:

  • Compleet aanbod van ontwerp tot realisatie
  • Uw idee is onze uitdaging om dit volledig te realiseren
  • U heeft zelf geen omkijken naar de standbouw
  • Routine op veel beursvloeren, waardoor de lijnen kort zijn
  • Duidelijke prijsafspraken. U weet vooraf waar u aan toe bent

Contact opnemen om een beursstand te huren in Rotterdam

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. E-mailadres info@xhbt.nl kunt u gebruiken als u liever online communiceert of teruggebeld wilt worden. Xhbt geeft u graag informatie over een beursstand huren en onze aanpak als standbouwer. Wij kunnen overal ter wereld uw stand in orde maken. Kijk voor onze referenties naar de voorbeelden op de website. We zijn u graag van dienst als standbouwer in Rotterdam en overal elders in de wereld.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap