√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Stand

Uw visitekaartje tijdens beurzen en evenementen

Zoekt u een bedrijf dat u helpt met de ideale stand tijdens een beurs of evenement? Dan kunt u voor die stand uitstekend terecht bij Xhbt. Xhbt is een standbouwer met veel ervaring. Wij zorgen dat uw stand er tot in de puntjes verzorgd uit komt te zien. Waar dan ook ter wereld kunnen wij voor u aan de slag. Heeft u zelf geen tijd om aan het werk te gaan voor de beurs in Tokyo of Vancouver? Dan helpen wij u daar graag mee. We bespreken uw wensen en werken deze volgens ons Expo fulfilment concept uit. Daarmee wordt u volledig ontzorgd. Wij maken het waar; van ontwerp tot realisatie. Met nauwkeurigheid en precisie wordt uw beursstand precies zoals u had gedacht. Misschien zelfs nog wel een beetje beter dan dat.

De ervaring bij Xhbt

Standbouwer Hens Gerritsen werkte over de hele wereld als bouwer van stands. Veel ervaring werd hierbij opgebouwd. Deze ervaring is gekoppeld aan de kennis en vaardigheden van zijn oude schoolvriend Emiel Scholten. Ze kenden elkaar al vanaf de schooltijd en besloten al in 1984 om ooit samen iets te gaan doen. Dat werd dus Xhbt. Er wordt gewerkt volgens het Expo Fulfilment principe. Met een klein team van 5 mensen wordt dagelijks gewerkt om uw stand en die van uw collega’s volgens uniek maatwerk aan uw specificaties te laten voldoen. Laat u ons uw wensen weten? Dan gaan we ook voor u aan de slag voor het best denkbare eindresultaat.

Waarom u kiest voor een stand van Xhbt

Onze 5 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Unieke stand met het Expo Fulfilment concept
  • Ervaring over de hele wereld
  • Een stand die precies past bij uw wensen en eisen
  • Standbouwers die praktisch te werk gaan
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs

We geven u hierover graag meer uitleg. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw stand?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u met Expo Fulfilment heeft? Vrijblijvende informatie over de prijzen voor uw stand ontvangen? Brainstormen over de mogelijkheden voor de gewenste uitstraling? Neem dan contact op met Xhbt Standbouw BV. U kunt ons bellen op telefoonnummer. E-mailadres gebruiken? Mail naar info@xhbt.nl. Xhbt zorgt bij ieder evenement en beurs voor de beste stand voor de beste prijs.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap