√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw

Het Expo fulfilment

Heeft u als eens kennis gemaakt met standbouw volgens het Expo Fulfilment? Zo ja, dan weet u vast hoe uniek en onderscheidend de aanpak van Xhbt is. Wij zorgen met het Expo fulfilment concept voor standbouw die precies datgene laat zien waar u tijdens een evenement of beurs voor wilt staan. Het Expo Fulfilment concept bestaat uit complete ondersteuning door Xhbt. Het werd ontwikkeld door de oprichters van Xhbt; Emiel Scholten en Hens Gerritsen. Al in 1984 besloot dit tweetal om ooit samen iets te ondernemen. Die onderneming werd Xhbt Standbouw BV. De expertise is gebaseerd op de ervaring die Hens over de hele wereld opdeed als standbouwer. Emiel ontwikkelde vaardigheden op tal van disciplines en is daarmee de aanvulling die nodig is om tot een volledig concept te kunnen komen. Inmiddels is Xhbt een bedrijf dat bestaat uit 5 mensen. Zij zetten dagelijks hun beste beentje voor om u te helpen met standbouw die tot in de finesses verzorgd is.

Van ontwerp tot realisatie

Het Expo Fulfilment concept bestaat uit een compleet aanbod. Al in het vroegste stadium gaan we bij Xhbt voor u aan de slag. We zorgen dat er een ontwerp op tafel komt. Dit ontwerp is gebaseerd op uw wensen en specificaties. Het budget wordt besproken en gematched aan uw mogelijkheden. Zo weet u al direct voor welke investeringskosten voor de standbouw u staat. We gaan vervolgens met de uitwerking aan het werk. Voor de uitvoering en de realisatie mag u verwachten dat u precies datgene krijgt wat we hebben afgesproken. Reken daarbij op onze ervaring en het werken volgens het veelvuldig beproefde Expo Fulfilment concept. We zijn ervan overtuigd dat we voor iedere klant komen tot een stand die precies datgene weergeeft waar u en uw bedrijf voor willen staan.

Waarom uw keuze op de standbouwers van Xhbt valt

  • Veel ervaring met het bouwen van stands
  • Complete ontzorgen van stands voor de beurs
  • Ervaring overal ter wereld
  • Duidelijke offerte met heldere prijzen
  • Praktische aanpak

Meer informatie over de mogelijkheden in standbouw

Wilt u meer informatie over standbouw? Wilt u weten wat Xhbt in uw situatie kan betekenen? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor uw soort stand? Ons direct inschakelen voor de standbouw? Laat het ons dan weten via telefoonnummer 0031(0)546455485. Wilt u liever eerst een e-mail sturen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@xhbt.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Xhbt? Wij zijn uw specialist als het gaat om maatwerk standbouw.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap