√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouwer

Ruime ervaring en concrete visie op standbouw

Kent u standbouwer Xhbt? Zo ja, dan weet u ongetwijfeld dat wij werken volgens het Expo Fulfilment concept. Dit concept voorziet erin dat u volledig wordt ontzorgd. We werken aan de hand van uw specificaties en wensen een ontwerp uit. Laat dat maar aan onze creativiteit over. Daarbij kunnen we bogen op zeer ruime ervaring met beurzen en evenementen over de gehele wereld. Vanuit het ontwerp werken we volgens afgesproken plan toe naar de realisatie. Deze is op iedere plek ter wereld optimaal geregeld. Kent u ons nog niet? Heeft u binnenkort of op wat langere termijn een beurs of evenement waar u een stand wilt hebben? Laat ons dan uw wensen weten. Wij zorgen voor een scherp geprijsde offerte. Wellicht heeft u dan ook zo’n fraaie stand die door standbouwer Xhbt ontworpen en gerealiseerd is.

De oprichting van standbouwer Xhbt

Een bijzondere afspraak die na het opdoen van veel ervaring werd gerealiseerd. In 1984 spraken Hens Gerritsen en Emiel Scholten af dat ze ooit samen iets zouden ondernemen. Ze ontwikkelden zich beiden op en eigen vakgebied. Emiel ging de breedte in qua kennis en ervaring. Na de universiteit werkte hij op verschillende vlakken. Hens ging al op jonge leeftijd de hele wereld rond om als standbouwer zijn brood te verdienen. Dat leverde een enorme hoeveelheid aan praktische ervaring op. De wederzijdse krachten zijn gebundeld in Xhbt. Tegenwoordig wordt er gewerkt met een team van vijf kundige mensen. Samen dragen wij het Expo Fulfilment concept. Dat zorgt ervoor dat u volledig waar voor uw geld krijgt. Van ontwerp tot realisatie bent u bij standbouwer Xhbt op de juiste plaats.

Wij verzorgen de mooiste beursstand!

Zoekt u een standbouwer omdat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs gaat staan? Kies dan voor de professionele service van standbouwer XHBT! Wanneer u met uw bedrijf naar een beurs gaat dan wilt u natuurlijk dat uw stand mensen trekt en er mooi uit ziet. Door een aantrekkelijke stand komt er meer publiek kijken naar uw bedrijf, dat vertaalt zich naar meer inkomsten. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait! Bel ons direct en vraag naar de mogelijkheden!

De voordelen van een mooie stand door XHBT

U gaat natuurlijk niet zomaar met uw bedrijf op een beurs staan. U wilt hiermee nieuwe klanten en meer inkomsten genereren. Toch kan het lastig zijn om op te vallen tussen al die andere stands die op de beurs aanwezig zijn. Een mooie, opvallende stand trekt meer bezoekers en dus meer inkomsten voor uw bedrijf! En dat is natuurlijk goed nieuws! Maar hoe komt u aan zo’n mooie stand? Door uw project uit te besteden aan professionele standbouwer XHBT bent u verzekerd van een opvallend en prachtig eindresultaat! Bovendien ontneemt u zichzelf een hoop kopzorgen en gedoe. Stuur ons een bericht via het contactformulier hier op de website van Standbouwer XHBT!

De werkwijze van standbouwer XHBT

Het ontwerpen en bouwen van een stand is niet eenvoudig. U doet er goed aan om dit over te laten aan een professional. Standbouwer XHBT realiseert voor u de mooiste stand van A tot Z, en dat alles geheel volgens uw wensen. Neem uzelf dus een tijdrovend en ingewikkeld traject uit handen door uw stand geheel te laten verzorgen door standbouwer XHBT! Het proces werkt alsvolgt:

  1. Wanneer u besluit om uw standbouw te laten realiseren door standbouwer XHBT, luisteren wij eerst goed naar uw verwachtingen en uw wensen.
  2. Als wij duidelijk hebben wat u graag wilt voor uw beursstand dan ontwerpen wij de ideale stand voor u.
  3. Vervolgens verrassen wij u met een passend en vernieuwend ontwerp.
  4. Samen met u bekijken we het ontwerp. Pas wanneer u geheel tevreden bent, gaan we over tot de productie van de stand.
  5. Uiteindelijk plaatsen wij het project op de beurslocatie.

Binnen de kortste keren profiteert u van uw mooie nieuwe stand. Uw gemak staat bij ons voorop! Contacteer standbouwer XHBT voor uw mooie stand!

Uw stand een publiekstrekker

Bekijk de beurs eens alsof u zelf een bezoeker bent. U bezoekt zelf ook sneller een stand die aantrekkelijk en gezellig oogt. Daarnaast zijn stands die extra service bieden altijd populair. Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht om in uw stand koffie te schenken, of een oplaadpunt voor mobiele telefoons of laptops beschikbaar te stellen? Wat u ook wenst; standbouwer XHBT realiseert het voor u! Wij verzorgen de stand van uw wensen helemaal volgens plan en afspraak. Bij ons is alles 100% maatwerk, u kunt de stand dus precies laten bouwen volgens de afmetingen die u nodig heeft. Wij zorgen dat u een streepje voor heeft op de andere stands op de beurs! Bel of mail standbouwer XHBT snel en wij realiseren voor u de mooiste stand!

Verschillende soorten stands

Standbouwer XHBT voorziet uw bedrijf in stands van verschillende typen. U heeft de keuze uit allerlei opties. Zo vindt u altijd een stand die past bij uw wensen en uw budget! Een greep uit ons aanbod:

  • Modulaire standbouw. Dit is een stand uit verschillende losse panelen die aan elkaar te koppelen zijn. Deze stand is eenvoudig te hergebruiken door de eenvoudige op- en afbouwmethode.
  • Houtbouw voor uw stand. Houtbouw geeft u meer creatieve mogelijkheden in het ontwerp van uw stand. Houten onderdelen zijn in alle kleuren en maten te vervaardigen, de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Projectbouw. Wanneer u kiest voor projectbouw kunt u al uw creatieve ideeën kwijt. Laat uw stand bijvoorbeeld opvallen door mooie wandprojecties, of door het gebruik van beeldschermen.

Wat uw wensen ook zijn: professionele standbouwer XHBT voert ze voor u uit! Gun uw bedrijf de extra inkomsten door uw beursstand te laten ontwerpen door standbouwer XHBT!

In welke steden is Xhbt Standbouw BV zoal actief als standbouwer?

Wij werken over de gehele wereld als het aankomt op het realiseren van de perfecte stand voor u en uw bedrijf of organisatie. Zo komen wij regelmatig voor onze opdrachtgevers op de volgende plaatsen:

Meer weten over de mogelijkheden die standbouwer Xhbt u biedt?

We geven u graag meer informatie over onze werkwijze en aanpak. Heeft u een concrete vraag of wilt u gewoon wat meer algemene informatie? Om te bekijken of Xhbt wellicht uw ideale partner als standbouwer is? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Ons telefoonnummer is 0031(0)546455485 en ons e-mailadres info@xhbt.nl. Graag tot binnenkort voor een gesprek over uw mogelijkheden met standbouwer Xhbt.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap