√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouwer

Ruime ervaring en concrete visie op standbouw

Kent u standbouwer Xhbt? Zo ja, dan weet u ongetwijfeld dat wij werken volgens het Expo Fulfilment concept. Dit concept voorziet erin dat u volledig wordt ontzorgd. We werken aan de hand van uw specificaties en wensen een ontwerp uit. Laat dat maar aan onze creativiteit over. Daarbij kunnen we bogen op zeer ruime ervaring met beurzen en evenementen over de gehele wereld. Vanuit het ontwerp werken we volgens afgesproken plan toe naar de realisatie. Deze is op iedere plek ter wereld optimaal geregeld. Kent u ons nog niet? Heeft u binnenkort of op wat langere termijn een beurs of evenement waar u een stand wilt hebben? Laat ons dan uw wensen weten. Wij zorgen voor een scherp geprijsde offerte. Wellicht heeft u dan ook zo’n fraaie stand die door standbouwer Xhbt ontworpen en gerealiseerd is.

De oprichting van standbouwer Xhbt

Een bijzondere afspraak die na het opdoen van veel ervaring werd gerealiseerd. In 1984 spraken Hens Gerritsen en Emiel Scholten af dat ze ooit samen iets zouden ondernemen. Ze ontwikkelden zich beiden op en eigen vakgebied. Emiel ging de breedte in qua kennis en ervaring. Na de universiteit werkte hij op verschillende vlakken. Hens ging al op jonge leeftijd de hele wereld rond om als standbouwer zijn brood te verdienen. Dat leverde een enorme hoeveelheid aan praktische ervaring op. De wederzijdse krachten zijn gebundeld in Xhbt. Tegenwoordig wordt er gewerkt met een team van vijf kundige mensen. Samen dragen wij het Expo Fulfilment concept. Dat zorgt ervoor dat u volledig waar voor uw geld krijgt. Van ontwerp tot realisatie bent u bij standbouwer Xhbt op de juiste plaats.

In welke steden is Xhbt Standbouw BV zoal actief als standbouwer?

Wij werken over de gehele wereld als het aankomt op het realiseren van de perfecte stand voor u en uw bedrijf of organisatie. Zo komen wij regelmatig voor onze opdrachtgevers op de volgende plaatsen:

  • Barcelona
  • Milaan
  • Parijs
  • Utrecht
  • Düsseldorf

Meer weten over de mogelijkheden die standbouwer Xhbt u biedt?

We geven u graag meer informatie over onze werkwijze en aanpak. Heeft u een concrete vraag of wilt u gewoon wat meer algemene informatie? Om te bekijken of Xhbt wellicht uw ideale partner als standbouwer is? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Ons telefoonnummer is 0031(0)546455485 en ons e-mailadres info@xhbt.nl. Graag tot binnenkort voor een gesprek over uw mogelijkheden met standbouwer Xhbt.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt B.V. Standbouw

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt B.V. Standbouw. | Sitemap