√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Twente

  • Home
  • /
  • Standbouw Twente

Een stand van de beste kwaliteit en met uniek maatwerk

Bent u op zoek naar een standbouwer in Twente? In Twente vindt u standbouwer Xhbt. Onze standbouw kenmerkt zich door een uniek concept. Dit zogenaamde Expo Fulfilment concept bestaat uit een compleet aanbod voor uw stand. De stand wordt op basis van uw wensen en specificaties ontworpen. We gaan er vervolgens mee aan de slag in Twente (Almelo) en zorgen voor het ontwerp. De realisatie op de locatie, bijvoorbeeld in Twente, nemen wij bij Xhbt standbouw ook voor onze rekening. Dat doen we overigens niet alleen in Twente. Wij beschikken namelijk over ervaring over de hele wereld. Gaat u een beursstand huren in Duitsland, de VS of Canada? Dan is een beursstand huren met onze ondersteuning een stuk eenvoudiger. Wij beschikken namelijk over ervaring met een beursstand huren en standbouw op beurzen over de hele wereld.

Meer over standbouwer Xhbt

Xhbt BV Standbouw is een specialist in het bouwen van een stand. Dat doen we van het ontwerp van uw stand tot het moment dat we de beursstand realiseren. Uw stand is altijd maatwerk en heeft de unieke uitstraling die precies past bij u en uw bedrijf. In 1984 ontstonden de eerste plannen in Twente. Studiegenoten Emiel Scholten en Hens Gerritsen legden de plannen bij elkaar wat uiteindelijk uit zou groeien tot de oprichting van Xhbt Standbouw in Twente. Met name Hens heeft op het gebied van standbouw zeer veel ervaring. Als standbouwer reisde hij de hele wereld af. Deze ervaring ziet u nadrukkelijk terug in de aanpak en creativiteit als u nu een beursstand gaat huren. Mogen we u ervan overtuigen dat een stand van Xhbt de juiste keuze is? Daarvoor maken we graag een vrijblijvende afspraak met u. Over de wensen van de stand of het brainstormen over uw stand op iedere locatie in de wereld.

Een beursstand huren. Waar let u op?

Als u een beursstand gaat huren zijn er een aantal aspecten waar u zeker rekening mee dient te houden. Wellicht heeft u daarbij iets aan de volgende tips:

  • Kies voor een standbouwer die uw wensen waarmaakt
  • Bedenk goed welke grootte uw stand kan en moet hebben
  • Bepaal vooraf uw budget
  • Welke mensen gaan uw stand bemensen?
  • Vergelijk het aanbod en kies voor een standbouwer die bij u past

Contactgegevens voor een stand van Xhbt in Twente

Bel voor meer informatie over uw stand en de mogelijkheden met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. E-mailadres info@xhbt.nl kunt u natuurlijk ook gebruiken voor vragen over uw standbouw in Twente.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap