√ Goede prijs kwaliteit verhouding

√ Jarenlange ervaring

√ Zeer flexibel

√ Unieke standbouw

Standbouw Utrecht

  • Home
  • /
  • Standbouw Utrecht

Standbouwers in Utrecht? Xhbt!

Wilt u een beursstand huren in Utrecht? Bijvoorbeeld tijdens een evenement in de Jaarbeurs in Utrecht? Dat is dan bij uitstek een plaats waar we ons bij Xhbt als een vis in het water voelen. De Jaarbeurs in Utrecht is namelijk een plaats waar we als standbouwers veelvuldig komen. Veel ondernemers die een beursstand huren kloppen bij ons aan. Dat komt omdat ze weten dat ze bij Xhbt een compleet concept krijgen. Wij beginnen samen met u aan een project. We bespreken uw plannen en werken dit uit tot een concept. Bent u het met de plannen eens? Dan gaan we over tot de eerste stappen om tot concrete uitvoering te komen. Tijdens de beurs zult u merken dat uw stand onderscheidend en uniek is. We doen dit werk overigens niet alleen in Utrecht. We komen voor de standbouw op plaatsen in heel Europa en zelfs in de VS en Canada is ons werk te bewonderen.

Veel ervaring in standbouw bij Xhbt

Xhbt bestaat uit een klein team van professionals die zorgen dat ieder project leidt tot een unieke stand. We gaan uit van uw belangen als opdrachtgever en werken dit uit tot een uniek eindresultaat. Xhbt werd opgericht door designer Hens Gerritsen en entrepreneur Emiel Scholten. De plannen dateren al van 1984. Beide oprichters hadden destijds al besloten om ooit samen iets op te zetten. Dat werd uiteindelijk Xhbt. Hens kan bogen op vele jaren ervaring in de standbouw. Hij bouwt een stand zoals u dit voor ogen heeft. Bijvoorbeeld in Utrecht. Reken daarbij op inzet, inzicht en ervaring. In de combinatie met Emiel is dit duo ijzersterk. Emiel is namelijk allround en deed sinds de universiteit al in vele branches de nodige ervaring op. Daar profiteert u in Utrecht en elders thans optimaal van.

5 redenen om ook in Utrecht te kiezen voor standbouwer Xhbt

We zetten graag nog even in het kort voor u op een rijtje waarom u juist voor standbouw door Xhbt kiest:

  • Zeer ruime ervaring met uw soort beursstand
  • Totaalconcept van ontwerp tot realisatie
  • Uniek voor uw gebouwde stand
  • Duidelijke prijzen en heldere offerte
  • Kwaliteit en service van het eerste gesprek af aan

Contact opnemen over uw stand met standbouwer Xhbt in Utrecht

Bel voor informatie met standbouwer Xhbt, telefoonnummer 0031(0)546455485. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Of u stuurt gewoon een e-mail. Ons e-mailadres is info@xhbt.nl. Xhbt zorgt voor een complete begeleiding van uw project in standbouw. In Utrecht en elders.

Direct Contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Xhbt Design Consultants

Exhibition: Eng. [ekszibisj:on] 'the exhibition' de expositie, de tentoonstelling;
Het laten zien van leverbare diensten en/of producten; 2tentoonstellen van kunstvoorwerpen;
ww: to exhibit=XHBT.; tentoonstellen, showen.

Contact

Stationsstraat 11 7607 GX Almelo Phone:0546-455 485 Email:info@xhbt.nl Web:www.xhbt.nl
© Copyright 2019 - Xhbt Design Consultants | Sitemap